Menu

Nuorilla hiihtäjillä menestyksekäs kisaviikonloppu

Julkaistu 17.01.2015 klo 21:30

20141206 105755 (2) (kopio)

Tammikuun toisena viikonloppuna kisattiin talvisissa olosuhteissa eri puolilla Suomea. Myös Suksihionta.fi nuorilla hiihtäjillä oli voitokas viikonloppu.

Karri Hakala
on toipunut pikavauhtia polvioperaatiostaan ja voitti Jyväskylässä nuorten MM-katsastuksissa M-20 sarjan sprintin sekunnin erolla kisan kakkoseen. Emilia Myllykoski hiihti hienosti distanssimatkalla toiseksi.
Kontiolahdella ampumahiihdon nuorten SM-kisoissa Santtu Panttila otti kultamitalin komealla suorituksellaan 15-vuotiaiden poikien normaalikilpailussa, eroa kisan kakkoseen kertyi yli minuutti. Mikko Loukkaanhuhta hiihti niin ikään Kontiolahdella suvereeniin voittoon M-21 sarjassa.

Kansallisissa Tampereen talvikisoissa lauantaina 10.1. ja Jyväskylässä sunnuntaina 11.1. moni nuori näytti hyvää perinteisen osaamistaan. Marjaana "Manta" Jussilasta tuli viikonlopun tuplamestari, kun hän hallitsi 14-vuotiaiden tyttöjen noin kolmen kilometrin perinteisen hiihdot suvereenisti sekä Tampereella että Jyväskylässä.  

Suksihionta.fi onnittelee kaikkia nuoria hiihtäjiä upeista hiihdoistaan!

On hyvä muistaa, että välineellä, hiontakoneella ja oikeanlaisella hiontakuviolla on iso merkitys onnistuneessa suorituksessa. Hyväkään voitelu ei valitettavasti aina auta, jos suksessa on väärän tyyppinen hiontakuvio.

Suksihionta.fi laboratoriot ovat erikoistuneet murtomaasuksien kattaviin huoltoihin sekä erikoishiontakuvioihin, niiden suunnitteluun ja kehittämiseen. Molemmissa laboratorioissamme ovat käytössä Svecom World Cup EVO hiontakoneet, jotka on kehitetty erityisesti tarkkuutta vaativiin murtomaasuksiin. Näiden erikoishiontakoneiden avulla suksen käsittely nousee täysin uudelle tasolle.Kuvassa Suksihionta.fi Kimmo Vilen ja hiihtäjä Karri Hakala tarkastelevat Karrin kisasuksiin hiottua uutta erikoiskuviota.


Suksihionta.fi laboratorioiden ammattilaistiimimme pro kaksikko Kimmo Vilen ja Giacomo Zaupa palvelevat asiakkaitamme sekä Haagassa että Jämillä.

Tarkemmat tiedustelut 040 7373 008.

Toteutus JJ-Net Group Oy