Menu

Annen Jämin kisaterveiset

Julkaistu 23.01.2013 klo 21:30

Anne kyllonen Rovaniemi 5km 1 (kopio)

Kauteni on lähtenyt hienosti käyntiin ja hiihto tuntuu todella hyvältä, joten eihän tässä muuta voi, kun antaa mennä vaan. Tulin Jämille jo hyvissä ajoin, jotta  turhat matkustelut jäävät pois ja palautuminen Ranskan La Clusaz´sta lähtee käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Jämillä olen testannut kalustoani yhdessä kotimaan Suksihionta.fi -huoltotiimini kanssa ja tässähän se omakin kisafiilis on alkanut vähitellen nousta kohti viikonloppua mentäessä.
Perjantaina pertsan sprinteissä nähdään varmasti tiukkoja tilanteita, joten siitä tulee katsojillekin jännittävä ja mielenkiintoinen kisapäivä.
Omia kisoja lähden hiihtämään kilpailu ja lähtö kerrallaan, joten tuntemusteni mukaan mietin päivien etenemisen. Pidän Jämin maastoista ja kilpaileminen on minulla veressä, joten odotan jokaista kisaa innokkaana. Olen varma, että Jämillä on luvassa tiivistunnelmaiset kisat sekä naisten että miesten matkoilla.
Toivonkin, että mahdollisimman moni ja nuoretkin lähtisivät Jämille haistelemaan kisatunnelmaa ja kilpailemaan haastavilla laduilla. Jämillä se olin minäkin ottamassa tuntumaa Hopea Sompa –kisoissa noin 10 vuotta sitten, vuonna 2002. Sarja oli tuolloin tytöt 15 vuotta ja tuloslistalla taisin olla noin 20. Mielestäni onkin tärkeää, että ei heitä kirvestä kaivoon, vaikka ei aina olekaan ykkönen. Tässä, kuten kaikessa muussakin pitää uskoa omaan tekemiseen, olla ahkera ja pitkäjänteinen, jotta työn tulos alkaa näkyä. Hiihto on kaikin puolin hieno laji eikä sen parissa vietetty aika mene koskaan hukkaan. Nähdään Jämillä!

Kisaterveisin

Anne

Toteutus JJ-Net Group Oy