Menu

Suksihuolto - Suksen toimivuus paranee ammattilaisen käsittelyssä

Julkaistu 18.08.2015 klo 13:17

Svecom Ski World Cup EVO 1 (kopio)Suomessa on tarjolla erilaisia, eri hintaisia ja eri laatuisia hiontapalveluja mutta hiontajälki ja tätä kautta lopputulema eli suksen toimivuus vaihtelee erittäin suuresti.
Hiontajälkeen ja sitä kautta suksen toimivuuteen vaikuttaa moni asia, joka asiakkaan kannattaa ottaa huomioon, kun valitsee palveluntarjoajaa suksihuollolleen.
Oikeanlainen ja erikoisammattilaisen tekemä suksen käsittely tekee suksesta lähes uuden, kun pohjan ominaisuudet saadaan palautettua hionnan, oikean hiontakuvion ja juuri oikeanlaisen huoltokäsittelyn avulla.

Suksihionta.fi palveluista löytyy kaikille hiihtäjille kysynnän mukainen ammattilaisen suorittama palvelu. Esimerkiksi hiontojen ja huoltojen ohella suksien analysointi kannattaa tehdä ainoastaan ja vain alan erikoisliikkeessä ja ammattilaisella. Valitettavan moni hiihtäjä luulee hiihtävänsä hyvillä suksilla ja asianmukaisella hionnalla mutta suksien tarkka analysointi voi paljastaa yllättäviä totuuksia välineistä. Suksihionta.fi laboratoriot ovat erikoistunut täydelliseen suksien käsittelyyn ainoastaan ja vain erikoisammattilaisten johdolla sekä maailman parhailla hiontakoneilla. Kaikki palvelumme ovat huippuluokkaa jokaiselle hiihdon harrastajalle.

Tutkimuksen mukaan aktiivikuntoilijat, pitkänmatkanhiihtäjät, satunnaiset hiihtäjät sekä kilpahiihtäjät, heistä useat kymmenet tuhannet ovat valinneet Suksihionta.fi laboratoriot omakseen pelkästään siitä syystä, että näistä laboratorioista he ovat löytäneet hiihtoon täysin vertaansa vailla olevat palvelut. Tutkimuksessa selvisi, että suksien toimivuus parantui todella ja merkittävän huomattavasti Suksihionta.fi ammattilaiskäsittelyssä.

Suksihionta.fi laboratorion ammattilaisten palvelut saatavana Helsingistä, Pohjois-Haagasta ja Jämiltä.

Lisätietoja/tiedustelut: 040 7373008.

Toteutus JJ-Net Group Oy