Menu

Toinen Suksihionta.fi laboratorio Helsinkiin

Julkaistu 26.09.2014 klo 13:12

Maastohiihdon erikoisliikkeen tarjonnan, kilpasukset, voiteet, voitelupalvelun ja kattavat hiontapalvelut uudella tuliterällä huippuluokan Svecom World Cup EVO hiontakoneella saa jatkossa myös Helsingistä, kun toinen Suksihionta.fi laboratorio avaa ovensa Helsingin Haagassa loka-marraskuun vaihteessa.

Laajentuminen tuli mahdolliseksi hyvän ystävän niin ikään hiihdon ammattilaisen Giacomo Zaupan myötä. Suksihionta.fi ja Zaupa Moda ovat aloittaneet menestyksekkään yhteistyön, joka nyt laajenee uuden laboratorion avatessa ovensa.

Vilen ja Zaupa tarjoavat kovan luokan protiimin osaamisen kaikille lumilajeille tulevaisuudessa.


– Vastaamme asiakkaiden kysyntään ja aloitamme toimintamme nyt siis myös Helsingin Haagassa ja kyllä pitää paikkansa, että uusi hiontakone on tulossa ja hionnat käynnistyvät lokakuun loppupuolella, loka-marraskuun vaihteessa, vahvistaa Kimmo Vilen, joka vastaa toiminnoista Jämin lisäksi myös Helsingissä. Vilen kertoo, että Helsingin laboratorion avaaminen tuli mahdolliseksi hyvän ystävän Giacomo Zaupan myötä.

Vilen tunnetaan kylmähermoisena suksihuollon spesialistina, jonka käsi ei jäädy tiukassakaan paikassa. Zaupa on tunnettu sekä Italiassa että kansainvälisesti niin ikään suksihuollon parista. Zaupalla on oma suksilaboratorio Pohjois-Italiassa, jossa hän työskentelee sekä maastohiihto-, alppi- että mäkihyppysuksien parissa.

Tämän ammattilaistiimin erityisosaamisesta ovat viime vuosina nauttineet myös kilpahiihtäjät Anne Kyllönen, Ristomatti Hakola ja Antti Ojansivu, joiden henkilökohtaisista suksihuolloista Vilen on vastannut usean vuoden ajan.

Vilen & Zaupa kaksikko muodostavat harvinaisen parivaljakon, asiantuntijatiimin, jolla on hallussaan täydellisesti koko paletti, suksi, hionta ja voitelu.


Uusi maastohiihdon erikoispiste aloittaa toimintansa Helsingissä loka - marraskuun vaihteessa.

DSC03231 (kopio)

Jämin hiihtotunnelissa ladut ovat upeassa kunnossa ja hiihtäjiä on riittänyt jo heti näin alku kaudesta kiitettävästi. Jämin hiihtotunneli on avoinna joka päivä. Tarkemmat aukioloajat osoitteesta www.jamikeskus.fi.

 
Toteutus JJ-Net Group Oy