Menu

Ensi kauden sukset tilattavissa - Varaa omasi nyt!

Julkaistu 01.04.2024 klo 18:00

Ensi kauden suksiin liittyvät ennakkotilaukset ovat käynnistyneet. Tilattavissa kaikki merkit, myös huippu-uutuudet. Valittavissasi on suksista kaikki kelialueet, ja hiihtäjän mitoille valitut sukset.
Musta-kelta fischer 21012024 (kopio)

Nyt on aika miettiä omaa hiihtoharrastustaan, ja tehdä satsauksia.
Tilattavissa kaikki sukset ja monot eri hintaluokissa. Ennakkotilauksia otamme vastaan heti huhtikuusta alkaen - Tilaathan omasi heti!

Ennakkotilaukset 2025

Suomen keliolosuhteet vaihtelevat ja yleiskelinsuksi on yleisin ostos mutta myös kovan pakkaskelinsuksi, tai pehmeälle, märälle kelille sekä suksi likaiselle kevätlumelle, ovat kysyttyjä täydennyksiä. 

Hiihtäjän tekniikan ja kunnon lisäksi, suksi/side ja mono muodostavat hiihdossa merkittävän harmonisen kokonaisuuden. Tähän ovat eri merkit vuosia yrittäneet kehittää teknistä ja tasapainoista ratkaisua. 
Ensi kaudelle on tulossa mono+side uutuuksia, jotka puhuttavat jo nyt. Yksi ensi kauden kysytyimpiä uutuuksia on Madshus/ Rottefella SkateX mono-side yhdistelmä. Testeissä SkateX on todettu ylivertaiseksi,
"SkateX tuo hiihtoon suuntavakautta ja tasapainoa.". 

Madshus SkateX videokuva

Tiedustele lisää myynnistämme, ja ota yhteyttä sähköpostitse info(at)suksihionta.fi tai puhelimitse 0407373008/Kimmo tai 0505119655/Ilkka.

Toteutus JJ-Net Group Oy