Menu

Suksihuolto - Kevään kalustohuolto ja välinehankinnat

Julkaistu 16.03.2015 klo 13:00
Hkilab03012015 (kopio)
Perusteellinen kalustohuolto ja uusien välineiden tarkistukset ja täydennökset on hyvä ajoittaa kevääseen.


Loppukaudesta tehdyt kunnostustoimenpiteet, suksianalyysi sekä suksien pohjien perusteellinen huolto ja thermobag -käsittelyt takaavat sen, että sukset ovat kunnossa loppukauden ja valmiudessa heti seuraavaa kautta varten.

Tarvittaessa huolehdimme myös suksien kesäsäilytyksestä. 

Suksen hionta kannattaa aina suorittaa suksien huoltoihin erikoistuneissa erikoisuoltopisteissä. Ammattilainen tarkistaa kokonaisuuden, tarvittaessa myös suksen profiilin, valitsee profiiliin ja keliin sopivan hiontakuvion ja suorittaa tarvittaessa thermoboxkäsittelyn ja kelivoitelun.
Suksen työstäminen hyvään kuntoon vaatii aina aikaa, laadukasta työtä ja hyvää hiontakonetta. Kun suksen huoltotoimet teetetään ammattilaisella, voide imeytyy sukseen tasaisesti, suksi on hiihdettävä ja sen jatkohuoltotoimet kotona onnistuu vaivatta.


Suksihionta.fi laboratoriot ovat erikoistuneet murtomaasuksien kattaviin huoltotoimenpiteisiin sekä erikoishiontakuvioihin, niiden suunnitteluun ja kehittämiseen. Molemmissa laboratorioissamme on käytössä Svecom Ski World Cup EVO hiontakone, joka on kehitetty tarkkuutta vaativiin murtomaasuksiin. Nämä erikoishiontakoneet ja ammattilaisemme pitävät huolta, että suksen käsittely nousee täysin uudelle tasolle.

Suksihionta.fi laboratorioiden pro kaksikkomme Kimmo Vilen ja Giacomo Zaupa omaavat pitkäaikaisen kokemuksen suksien parissa ja palvelevat asiakkaitamme erikoisosaamisellaan. Palvelemme Helsingin Haagassa ma - ke ja Jämillä to - su.

Lisätietoja: 040 7373008.

Toteutus JJ-Net Group Oy