Esittely - Suksen huolto

Helsingissä Pohjois-Haagassa ja Jämin hiihtotunnelin yhteydessä toimivat suksilaboratoriomme ovat erikoistuneet suksien huoltoihin ja hiontoihin. Suksihionta.fi laboratoriot ovat tunnettuja hyvästä ja laadukkaasta työstä suksien parissa. Meillä on kolmenkymmenen vuoden kokemus suksista, suksien analysoinnista, suksihuollosta ja hionnasta. Teemme jatkuvaa ja kansainvälistä yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa ja käytössämme ovat parhaat materiaalit ja välineet.

Suksia (kopio)Helsinki lab (kopio)

Suksilaboratorioissamme ovat käytössä SVECOM SKI WORLD CUP EVO kivihiontakoneet. Koneet on varustettu ainutlaatuisilla Evolution Multidiamond ohjelmistoilla ja CNC-tekniikalla, joita ei mistään muista hiontakoneista löydy. Ammattilaisen käsittelyssä suksen hionnan lopputulos Svecom SKI WOLRD CUP EVO hiontakoneilla on täysin omaa luokkaansa.

Hionta pohjan tasoitus (kopio 1)Havukuvio

Hionnan avulla suksen suksen toimivuus paranee entisestään, suksen käyttöikä pitenee ja suksen jatkohuolto helpottuu. Ammattitaidolla, koneen erikoistekniikkaa käyttäen ja timanttien sekä erikoiskivien avulla suksi hiotaan ja viimeistellään oikeanlaisella kuviolla. Hiontakuvioita on erilaisia ja niiden työstämiseen on käytetty paljon aikaa lumella ja suksilaboratoriossamme.  Käytössämme on harrastajien, aktiivikuntoilijoiden ja kilpahiihtäjien käyttöön laaja valikoima yleis- ja erikoiskuvioita. Kuvioparametrien kehittämisessä olemme edelläkävijöitä. Suksien vankka asiantuntemus, jatkuva oma testaaminen ja maailmanlaajuinen yhteistyö kuvioiden kehitystyössä takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Suksien ammattimainen ja viimeistelty huolto ei käy hetkessä. Jotta suksen pohja saadaan parhaaseen mahdolliseen kuntoon, pitää suksen työstöön varata aikaa. Kuntoilijoiden laajemmat suksien huoltotoimet kannattaa ajoittaa kevääseen ja syksyyn.

Toteutus JJ-Net Group Oy